در آیین افتتاحیه مجتمع فرهنگی تربیتی سینما تربیت قم که امروز با حضور اصحاب رسانه برگزار شد حمیدرضا شیخ الاسلام مدیر کل اداره آموزش و پرورش استان ضمن تشکر از اصحاب رسانه برای پیگیریها و در واقع ایجاد دغدغه در خصوص بازسازی سینما تربیت، گفت: در سه سال گذشته برای زیباسازی نمای جلوی درب سینما از طراحان در زمینه معماری دعوت کردیم امّا تأمین اعتبار پروژه منجر به وقفهای کوتاه شد البته به محض تأمین اعتبار در بازده زمانی کمتر از شش ماه ۱۰۰ متر نمای بیرونی سینما تربیت با ارتفاعی نزدیک به ۵ متر به طوری که با بافت شهر و معماری ایرانی- اسلامی همخوانی داشته باشد انجام شد.
شیخ الاسلام با بیان اینکه از شیوع بیماری کرونا به عنوان یک فرصت استفاده کردیم، اظهار کرد: فضای داخلی سینما نیاز به بازسازی داشت و در این خصوص برآورد اعتبار صورت گرفت و با پیگیری ها و مساعدت اداره ارشاد در طول بیش از ۲۰ ماه تعطیلی از ماه گذشته فضای سینما تربیت برای ارائه خدمت به دانش آموزان فرهنگیان و همه مردم استان آماده شد.
وی با اشاره به اینکه لزوم توسعه در هر زمینهای فراهم کردن زیرساختها بوده و توسعه با کلام محض امکانپذیر نیست، یادآور شد: برای پیگیری مسائل تربیتی دانشآموزان حتما باید به دنبال زیرساختها بود لذا با توجه به شناخت و اطلاعات ۲۸ ساله خدمت در آموزش و پرورش و نظر سنجیها از بزرگان تعلیم و تربیت و برگزاری نشستها و جلسات تخصصی سعی کردیم زیر ساختهای آموزشی را فراهم کنیم.
شیخ الاسلام خانه معلم، باشگاه فرهنگیان، ساخت اردوگاه ۱۵ خرداد و ساخت میدان و چندین هزار متر سنگ فرش در ملاصدرا، ارائه خدمات به دانش آموزان و معلمان، احداث زورخانه دانش آموزی و چهار استخر و زائر سرای مشهد ویژه فرهنگیان را از جمله توفیقاتی دانست که انجام شده است.
وی با بیان اینکه از سال ۹۲ دویست و دو هزار دانش آموز در استان داشتیم که امروز این رقم به بیش از دویست و هشتاد هزار دانش آموز رسیده است، افزود: دغدغه همه ما آموزش همراه با تربیت بوده و دانش آموز نیاز به نشاط دارد و در فضای با نشاط است که میتوانیم مسائل تربیتی را به دانشآموزان بیاموزیم و آنها را نهادینه کنیم.
شیخ الاسلام با تأکید بر اهمیت روش تربیتی اختیاری تصریح کرد: در خصوص تربیت اختیاری شرایط محیطی بسیار با اهمیت است و باید تربیت به گونهای باشد که بازخورد آن در جامعه دیده شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان با تأکید بر اینکه اصحاب رسانه گرهگشای کارهای مدیریتی و تربیتی هستند، خاطرنشان کرد: خبرنگار و رسانه باید دغدغه تربیت و رفع مشکلات جامعه را داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه اردوگاه ۱۵ خرداد مجموعهای از پیست دوچرخه سواری، زمین چمن، سالن سرپوشیده برای دانش آموزان است، گفت: فاز اول پروژه با جذب اعتبارات در حال انجام است و سعی داریم که این اردوگاه را به یک کانون بزرگ تربیتی تبدیل کنیم چرا که آموزش مسائل تربیتی به خصوص در سنین کودکی و نوجوانی باید توأم با نشاط باشد.
شیخ الاسلام اضافه کرد: تربیت یعنی شناخت ارزشها به گونهای که بتوانیم فراگیر را به سمت ارزشها بکشانیم لذا امروز نوع ارتباط ما با دانش آموزان باید تعاملی باشد.
وی با بیان اینکه بیش از ۴۰ هزار دانش آموز اتباع در استان حضور دارند که برخی از نظر مالی دچار مشکل هستند، افزود: در دوران کرونا بیش از ۵ میلیارد تومان گوشی همراه و تبلت توسط خیرین در اختیار دانش آموزان بی بضاعت استان قرار گرفت اگر چه نتوانستیم کل استان را پوشش دهیم اما همین امر باعث شد در برنامه شاد دانش آموزان استان رتبه اول را داشته باشند.
شیخ الاسلام با تاکید بر اهمیت فراهم سازی زیرساختها گفت: با شیوع بیماری کرونا بیش از ۴۰۰ میلیون تومان سرورهای اداره کل آموزش را تقویت کردیم البته امروز در کنار زیرساختهایی چون فضای آموزشی و امکانات نیازمند ارائه ایده در عرصه تعلیم و تربیت هستیم.
لازم به ذکر است سینما تربیت با افزایش ظرفیت، در حال حاضر با ۳۵۰ صندلی و با اعتباری بالغ بر ۱۱میلیارد ریال آماده ارائه خدمات به مردم است.
انتهای پیام
منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)