جلسه کمیته دانش آموزی و فرهنگیان ستاد دهه فجر آموزش و پرورش شهر تهران با حضور علیرضا کریمیان؛ مدیرکل آموزش و پرورش شهرتهران، شورای معاونین و روسای ادارات و همچنین نمایندگانی از هلال احمر،انجمن اولیاء و مربیان، مدارس شاهد، مدارس غیر دولتی، اتحادیه انجمن اسلامی، سازمان دانش آموزی و… با موضوع فعالیت های دهه فجر برگزار شد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران، در این نشست کریمیان؛ با بیان اینکه دهه فجر فرصت مناسبی است برای ترویج و تثبیت آرمان های انقلاب اسلامی و حفظ ارزش ها می باشد؛ بر هرچه باشکوه تر برگزار شدن جشن انقلاب اسلامی تاکید کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران افزود: بعد از گذشت 43 سال از انقلاب شکوهمند اسلامی،به آرمان های امام و انقلاب پایبند و وفاداریم و بعد از نظام سازی انقلاب اسلامی؛اکنون یکی از وظایف مهم ما تبیین دستاوردهای نظام است و علی رغم آنکه دشمن تمام سعی خود را در مخفی نگاه داشتن این دستاوردها می کند؛ باید تلاش کرد تا تمام این موفقیت ها برای نوجوانان و جوانان این مرز و بوم تبیین و نهادینه شود.
مدیرکل آموزش و پرورش پایتخت؛ استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را سه شعار اصلی انقلاب اسلامی خواند و تصریح کرد: انقلاب ما یک انقلاب مردمی بود که توکل بر خداوند متعال، رهبری امام خمینی (ره) و مردم سه راس اصلی پیروزی آن بود. اکنون نیز باید، در برگزاری جشن انقلاب تمام اقشار جامعه به ویژه دانش آموزان و فرهنگیان نقش بسزایی داشته باشند.
وی در ادامه ضمن اشاره به اینکه آگاهی از تاریخ معاصر امر مهمی در ایفای نقش های اجتماعی و تصمیم گیری ها و تحلیل های درست است خاطرنشان کرد: اکنون دوره جنگ های نامتقارن است که یکی از آن ها جنگ نرم و دیگری جنگ شناختی است و انقلاب اسلامی به دلیل داشتن قدرت الگو شدن و گفتمان سازی و نوع جدید حکمرانی که به دنیا عرضه کرده، هماره مورد دشمنی قرار گرفته و تحریم های سختی را پشت سرگذاشته و در حال حاضر راه مبارزه با دشمنی ها و حفظ آرمان ها و اهداف نظام؛ ترویج روحیه انقلابی است.
وی در پایان ضمن با اشاره به اینکه؛ می بایست در راه حفظ نظام اسلامی نهایت تلاش خود را داشته اضافه کرد: در دهه فجر حضور باشکوه و فعال مردم و در 22 بهمن ماه؛ تجلی شکوهمند آنها را به تصویر بکشیم.
در ادامه این نشست؛ هر یک از اعضاء کمیته دانشآموزی و فرهنگیان ستاد دهه فجر شهر تهران ضمن بیان نقطه نظرات خود؛ گزارش کاملی از برنامه ها و فعالیت های طراحی شده برای این دهه ارائه دادند که برگزاری نمایشگاه مدرسه انقلاب، اجرای سرود، نمایشگاه های دست سازه های دانش آموزی هنرستان ها و مدارس شاهد و مدارس غیر دولتی، برگزاری مسابقات و جشنواره ها، ساخت کلیپ و محتواهای مربوط به انقلاب اسلامی، برگزاری صبحگاه مشترک ، نمایشگاه های حضوری و مجازی، مجری گری، شعر، دکلمه و… بخشی از این فعالیت ها و برنامه ها بود.
منبع: اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران